výměna lokomotiv u vlaku
Citát ze zdroje tucnak_63 dne 4.1.2018, 12:35Mám dotaz - existuje nějaký jednoduchý způsob, jak u vlaku, který může mít celkem komplikovaný jízdní řád, vyměnit lokomotivu? Přetažením vagónů v depu se mi vlak zruší a dá to práci naklikat ty stanice znovu...
Mám dotaz - existuje nějaký jednoduchý způsob, jak u vlaku, který může mít celkem komplikovaný jízdní řád, vyměnit lokomotivu? Přetažením vagónů v depu se mi vlak zruší a dá to práci naklikat ty stanice znovu...
Citát ze zdroje Creatides dne 4.1.2018, 16:17Ahoj,
koupit novou lokomotivu, zkopírovat trasu kliknutím na starou lokomotivu, s tou zajet do depa, přetáhnout vagóny. Jednodušší cesta zatím asi není. Vývojáři toto mají v plánu zlepšit a časem by mělo jít vyměnit lokomotivu za novou mnohem elegantněji.
Ahoj,
koupit novou lokomotivu, zkopírovat trasu kliknutím na starou lokomotivu, s tou zajet do depa, přetáhnout vagóny. Jednodušší cesta zatím asi není. Vývojáři toto mají v plánu zlepšit a časem by mělo jít vyměnit lokomotivu za novou mnohem elegantněji.
Citát ze zdroje Unterwasser dne 27.8.2018, 8:48Zajet vlakem do depa, koupit novou mašinku, přiřadit jí starému vlaku a odřadit starou mašinku. Vlak je stále stejný, jen se mu změnila lokomotiva. A může vyrazit 🙂
Zajet vlakem do depa, koupit novou mašinku, přiřadit jí starému vlaku a odřadit starou mašinku. Vlak je stále stejný, jen se mu změnila lokomotiva. A může vyrazit 🙂
Citát ze zdroje Creatides dne 27.8.2018, 16:24No teď už to jde zařadit na jednu soupravu 2 lokomotivy, předtím to nešlo. Takže teď už je trochu jednodušší cesta při výměně lokomotivy. Ještě tam snad přidají časem (polo)automatickou výměnu lokomotiv za novější typ. Když má člověk několik desítek mašin tak měnit je ručně je i tak dost zdlouhavé a nezábavné. Zvláště když hraješ s jedním depem...
No teď už to jde zařadit na jednu soupravu 2 lokomotivy, předtím to nešlo. Takže teď už je trochu jednodušší cesta při výměně lokomotivy. Ještě tam snad přidají časem (polo)automatickou výměnu lokomotiv za novější typ. Když má člověk několik desítek mašin tak měnit je ručně je i tak dost zdlouhavé a nezábavné. Zvláště když hraješ s jedním depem...