Vylepšení stránek?
Citát ze zdroje admin dne 4.3.2020, 13:04Zdravím Mashinkáři!
- Co by jste na těchto stránkách vylepšili?
- Co vám zde chybí?
- Co vám například přijde zbytečné?
Klidně můžete zmínit i co se vám tady líbí 🙂
Velice ocením jakýkoliv podnět. Děkuji 🙂
Zdravím Mashinkáři!
- Co by jste na těchto stránkách vylepšili?
- Co vám zde chybí?
- Co vám například přijde zbytečné?
Klidně můžete zmínit i co se vám tady líbí 🙂
Velice ocením jakýkoliv podnět. Děkuji 🙂
Citát ze zdroje admin dne 4.3.2020, 17:12Dokážeš mi prosím popsat v jaké situaci ti tohle vyskakuje? Vidím, že jsi přihlášený, ale zobrazí se ti přihlašovací formulář znovu.
Já se právě přihlašuji pomocí formuláře v bočním panelu a nic takového mi pak už nevyskočí.
Díky.
Dokážeš mi prosím popsat v jaké situaci ti tohle vyskakuje? Vidím, že jsi přihlášený, ale zobrazí se ti přihlašovací formulář znovu.
Já se právě přihlašuji pomocí formuláře v bočním panelu a nic takového mi pak už nevyskočí.
Díky.
Citát ze zdroje Krtek dne 6.3.2020, 13:37Jak jsme si již psali, pokud by to šlo přidat ankety ke hře do lišty. Jedna zde již na fóru před časem proběhla a měla podobný výsledek jako přání celé komunity hráčů.
Jak jsme si již psali, pokud by to šlo přidat ankety ke hře do lišty. Jedna zde již na fóru před časem proběhla a měla podobný výsledek jako přání celé komunity hráčů.
Citát ze zdroje admin dne 12.3.2020, 22:22Ankety jsou rozhodně v plánu a to hlavně z důvodu, který jsi zde popsal, že se výsledek shodoval s názorem většiny hráčů a také by to mohlo pomoci s vývojem samotné hry 🙂
Ankety jsou rozhodně v plánu a to hlavně z důvodu, který jsi zde popsal, že se výsledek shodoval s názorem většiny hráčů a také by to mohlo pomoci s vývojem samotné hry 🙂