Mashinky.cz

Fórum

Navigace fóra - nacházíte se zde:FórumMódy: Návrhy na módyÚvaha
Please or Registrovat to create posts and topics.

Úvaha

Tak už jdu zase otravovat.
Mám už asi 8,5 miliónů zelených Tokenů a nemám je za co utratit. Začal jsem i do nejzapadlejších městeček rozvážet zboží a potraviny, jenomže tím vydělávám ještě víc zelených Tokenů. Jsem tam, kde jsem byl a ztrácím motivaci je vydělávat.

Bylo by dobré, kdyby ve hře bylo nějaké drahé, luxusní zboží, pro které by mělo smysl je vydělávat.
Někdo tady psal, že by bylo hezké, kdyby ve hře byly hrady. Ale nevím, kdo by si dal na mapu třeba čtyři Karlštejny a kvůli jednomu by ta práce asi nestála za to. I když by to bylo pěkné.
Tak mě napadlo, jestli by autor v 7. epoše nemohl udělat továrnu na jakési prefabrikáty ke stavbě různých mrakodrapů nebo něčeho podobného. Stavba  mrakodrapu by stála třeba milión nebo tři a taky nějaké ocelové a další peníze. A taky by se z toho třeba dal postavit i ten hrad. Hráči by si na to mohli šetřit už teď a pořád by měli motivaci vydělávat Tokeny.

Vím přesně co máš na mysli. Kdo hrál hru SimCity 5, tak tam přesně je "velké dílo". Což znamená, že je možnost začít stavět jednu snad z pěti unikátních staveb, které mají po dostavění speciální vlastnost a to důležité je, že stojí strašně moc surovin včetně dlouhé výstavby.

Vidím , že tě to zaujalo.

Ještě mě napadlo, že by se tam dala využít i Sklárna. Jedna, poměrně bezvýznamná už ve hře je. Začít by to mohlo zase půjčkou na výrobní linku skleněných tabulí.

SimCity jsem nehrál, takže nevím jestli neopakuji něco co už tam bylo. A ještě přidávám obrázek autobusové zastávky, která prorostla nákladním nádražím.

Nahrané soubory:
  • Pro přístup k nahraným souborům se musíte přihlásit.