Mashinky.cz

Fórum

Navigace fóra - nacházíte se zde:FórumFanpage Mashinky.cz: ObecněStránky
Please or Registrovat to create posts and topics.

Stránky

Funguje to tady ještě vůbec?  😀

No já se sem mrkám často jestli je tu něco nového a je pravda že poslední dobou kde nic tu nic.

Ono to ale bude asi tím že vývojáři nic dlouho nepřinesli, dlouho žádný update s aspoň nějakým malým přídavkem/vylepšením.

Nemyslím tím novou éru nebo něco podobně velkého ale už jsem zde i na jiných fórech četl od fandů hodně dobrých nápadů které by hraní zpříjemnili - super by byla  třeba možnost postavit návěstidlo na mostě a hlavně pod mostem - štve mě když nemůžu postavit most a musím vždycky první posunout všechny návěstidla v cestě mostu.

Nebo co bych nejvíc uvítal - klonování vlaku. To je věc která mě hodně štve klikat dokola ty samé vlaky když by to šlo jedním klikem.

Taky velikost oken ve hře není vždy ideální to by taky mohli opravit.

No uvidíme kdy a co nového nám vývojáři přinesou.

A ještě jedna věc- neviděl jsem tady na stránkách jedinou reakci od vývojářů - nevím jestli tady vůbec něco četli a hlavně by mě zajímalo co z těch nápadů na zlepšení hry které tu na fóru padly mají v plánu implementovat.

A ještě by mě zajímalo kdy vyjde ten update s vlastními mapami který byl avizován již v lednu.

Lotran has reacted to this post.
Lotran

no to mě taky fakt už dlouho nic..........................

Musím se všem návštěvníkům omluvit. Opravdu se poslední dobou na stránkách nic nového neudálo. Výmluvou mi je, že jsem měl plno starostí s přípravami na svatbu.

Nyní už bude více času a tak se do toho opět pustím.

A nemyslete si, že mě to nemrzelo, bohužel vyčerpání a nedostatek času vedlo k tomu stavu, že tu nepřibyla ani jedna informace o jakékoliv aktualizaci za posledních pár měsíců (1-2).

Ještě jednou se omlouvám a věřím, že to už bude jen lepší a lepší.

Děkuji 🙂

cLeim and Lotran have reacted to this post.
cLeimLotran