Please Přihlásit se or Registrovat to create posts and topics.
Stavení tunelu
Vedecko@vedecko
25 příspěvků
#1 · 13.12.2017, 21:59
Citát ze zdroje Vedecko dne 13.12.2017, 21:59
- Nejde stavět tunel pod železnicí. Ale když první postavím tunel, tak nad tunelem železnice jde postavit. Chybová hláška řekne "nelze stavět pod vodou".
- Snížím terén o 2 úrovně na dvou místech a chci mezi sníženími udělat tunel. Terén "nad tunelem" to chce zvýšit o jedno pole nahoru. To není problém, ale náhodou jsem přišel na to, že to zvýšení nepotřebuje. Postup .. Snížím terén o 2, zkusím postavit tunel pod železnicí, řekne to chybu viz bod1, železnici odstraním, tunel jde postavit bez zvýšení, tj. s rozdílem terénu o 2, nikoliv o 3. Po celou dobu spuštění si hra pamatuje, že může stavět 2. Ale po vypnutí a zapnutí hry vyžaduje tunel rozdíl v terénu 3, opakuji postup a stačí 2.
Budu rád za ponechání 2, vše perfektně funguje a vypadá v stavěcím i grafickem modu. Mohu pak stavět složitá víceúrovňová křížení.
- Nejde stavět tunel pod železnicí. Ale když první postavím tunel, tak nad tunelem železnice jde postavit. Chybová hláška řekne "nelze stavět pod vodou".
- Snížím terén o 2 úrovně na dvou místech a chci mezi sníženími udělat tunel. Terén "nad tunelem" to chce zvýšit o jedno pole nahoru. To není problém, ale náhodou jsem přišel na to, že to zvýšení nepotřebuje. Postup .. Snížím terén o 2, zkusím postavit tunel pod železnicí, řekne to chybu viz bod1, železnici odstraním, tunel jde postavit bez zvýšení, tj. s rozdílem terénu o 2, nikoliv o 3. Po celou dobu spuštění si hra pamatuje, že může stavět 2. Ale po vypnutí a zapnutí hry vyžaduje tunel rozdíl v terénu 3, opakuji postup a stačí 2.
Budu rád za ponechání 2, vše perfektně funguje a vypadá v stavěcím i grafickem modu. Mohu pak stavět složitá víceúrovňová křížení.
Kliknutím vyjádřete nesouhlas.0Kliknutím vyjádřete souhlas.0
Naposledy upraveno dne 13.12.2017, 22:28, upravil admin
Krtek@krtek
72 příspěvků
#2 · 18.12.2017, 19:38
Citát ze zdroje Krtek dne 18.12.2017, 19:38Mě se chyba nelze stavět pod vodou objevuje i u staveb, kde by se tunel neměl vůbec k úrovni vody dostat (mám vygenerovány hory - těžší mapa). Uvidíme zda tuto chybu odstraní aktualizace, která vyjde 20.12.2017 s třetí érou.
Mě se chyba nelze stavět pod vodou objevuje i u staveb, kde by se tunel neměl vůbec k úrovni vody dostat (mám vygenerovány hory - těžší mapa). Uvidíme zda tuto chybu odstraní aktualizace, která vyjde 20.12.2017 s třetí érou.
Kliknutím vyjádřete nesouhlas.0Kliknutím vyjádřete souhlas.0
Facebook
Twitter
Google+