Mashinky.cz

Fórum

Navigace fóra - nacházíte se zde:FórumBugy: Nahlášení buguStavení tunelu
Please or Registrovat to create posts and topics.

Stavení tunelu

1. Nejde stavět tunel pod železnicí. Ale když první postavím tunel, tak nad tunelem železnice jde postavit. Chybová hláška řekne "nelze stavět pod vodou".
  2. Snížím terén o 2 úrovně na dvou místech a chci mezi sníženími udělat tunel. Terén "nad tunelem" to chce zvýšit o jedno pole nahoru. To není problém, ale náhodou jsem přišel na to, že to zvýšení nepotřebuje. Postup .. Snížím terén o 2, zkusím postavit tunel pod železnicí, řekne to chybu viz bod1, železnici odstraním, tunel jde postavit bez zvýšení, tj. s rozdílem terénu o 2, nikoliv o 3. Po celou dobu spuštění si hra pamatuje, že může stavět 2. Ale po vypnutí a zapnutí hry vyžaduje tunel rozdíl v terénu 3, opakuji postup a stačí 2.
    Budu rád za ponechání 2, vše perfektně funguje a vypadá v stavěcím i grafickem modu. Mohu pak stavět složitá víceúrovňová křížení.

Mě se chyba nelze stavět pod vodou objevuje i u staveb, kde by se tunel neměl vůbec k úrovni vody dostat (mám vygenerovány hory - těžší mapa). Uvidíme zda tuto chybu odstraní aktualizace, která vyjde 20.12.2017 s třetí érou.