Propast
Citát ze zdroje admin dne 3.4.2020, 17:12Jak to vychází cenově? 🙂
Jakože poměr cena/výkon oproti třeba železnici přes horu/ kolem hory / vytvořit průsmyk?
Jak to vychází cenově? 🙂
Jakože poměr cena/výkon oproti třeba železnici přes horu/ kolem hory / vytvořit průsmyk?
Citát ze zdroje Mounty dne 4.4.2020, 14:26Asi jsou levnější možnosti, to jsem nepočítal. Ale když někdo staví tunel, protože chce rychlé a co nejkratší propojení dvou míst, tak ta díra do země navíc není až tak drahá a tunelem může projíždět víc vlaků najednou. Stejně by fungoval průsmyk, ale hory rozřezané napůl nevypadají pěkně. Takhle můžeš u propasti udělat zastávku s vyhlídkou, po klikaté cestičce tam autokary vozit turisty a ještě na tom vyděláš. 😆
Asi jsou levnější možnosti, to jsem nepočítal. Ale když někdo staví tunel, protože chce rychlé a co nejkratší propojení dvou míst, tak ta díra do země navíc není až tak drahá a tunelem může projíždět víc vlaků najednou. Stejně by fungoval průsmyk, ale hory rozřezané napůl nevypadají pěkně. Takhle můžeš u propasti udělat zastávku s vyhlídkou, po klikaté cestičce tam autokary vozit turisty a ještě na tom vyděláš. 😆
Citát ze zdroje Vedecko dne 4.4.2020, 19:06Většinou průsmyk, ale občas stavím více tunelů vedle sebe, abych zvýšil propustnost, nejvíc jsem dělal 4 tam a 4 zpět 🙂
Většinou průsmyk, ale občas stavím více tunelů vedle sebe, abych zvýšil propustnost, nejvíc jsem dělal 4 tam a 4 zpět 🙂
Citát ze zdroje Mounty dne 5.4.2020, 19:44Osm tunelů, to je hustý. Já jsem se zmohl jenom na čtyři. Když to shrnu, tak lepší je víc krátkých tunelů vedle sebe a do delších než dva vlaky vykopat díru. Upravil jsem tunel z druhého obrázku, tak posílám detail.
A ještě dva veselé obrázky.
Osm tunelů, to je hustý. Já jsem se zmohl jenom na čtyři. Když to shrnu, tak lepší je víc krátkých tunelů vedle sebe a do delších než dva vlaky vykopat díru. Upravil jsem tunel z druhého obrázku, tak posílám detail.
A ještě dva veselé obrázky.
- Pro přístup k nahraným souborům se musíte přihlásit.