Problém s návěstidly
Citát ze zdroje Krtek dne 31.5.2018, 2:55Po aktualizaci se objevila nová chyba, pokud vlak čeká příliš dlouho u návěstidla, tak po postavení návěsti na volno se sám nerozjede. Po resetu (vypnout/zapnout) také ne. Když hráč nechá vlak otočit proti směru jízdy, tak se rozjede a hned zastaví s červenou vlaječkou a v tuto chvíli teprve pokud zadá opět otočit, tak vlak projede signál volno. Tato chyba je nová, do aktualizace se nevyskytovala.
Po aktualizaci se objevila nová chyba, pokud vlak čeká příliš dlouho u návěstidla, tak po postavení návěsti na volno se sám nerozjede. Po resetu (vypnout/zapnout) také ne. Když hráč nechá vlak otočit proti směru jízdy, tak se rozjede a hned zastaví s červenou vlaječkou a v tuto chvíli teprve pokud zadá opět otočit, tak vlak projede signál volno. Tato chyba je nová, do aktualizace se nevyskytovala.
Citát ze zdroje Krtek dne 6.8.2018, 15:16Zdravím, po aktualizaci 5.8.2018 se vyskytla dle mě chyba u řetězových signálů. Do aktualizace vlaky jezdily do stanice normálně a střídaly se. Teď všechny stojí. Nekontroloval jsem jiné tratě, co si o tom myslíte?
Zdravím, po aktualizaci 5.8.2018 se vyskytla dle mě chyba u řetězových signálů. Do aktualizace vlaky jezdily do stanice normálně a střídaly se. Teď všechny stojí. Nekontroloval jsem jiné tratě, co si o tom myslíte?
Nahrané soubory:- Pro přístup k nahraným souborům se musíte přihlásit.