Postřehy
Citát ze zdroje Mounty dne 22.7.2020, 21:19Mám tu pár dalších postřehů.
Když se mi ve hře po aktualizaci něco na první pohled nelíbí, tak počkám nějakou dobu a občas příjdu na to, že je to vlastně dobrá věc. Teď se mi toho zase trochu nasbíralo:V poslední době se hra někdy zresetuje do Windows, když chci zbourat kousek silnice, která se sama postavila u města.
Před obchodem, ke kterému vede příjezdová cesta se objeví závora (obr.) ???
Ve hře je 8 Betonáren a Vápencových dolů a jenom 4 Cementárny, které nestačí vyrobit dost cementu a některé Betonárny musí stát. Zkoušel jsem to na dvou mapách a bylo to stejné. Navíc Supermarkety berou cement a mění ho na Tokeny, které se dají vydělat asi deseti jinými způsoby. Betonové Tokeny se dají vydělat jenom v Betonárně. Takže mi tenhle způsob připadá trochu podivný.
Přemýšlel jsem o nějakém prvku, který by oživil krajinu a napadl mě větrný mlýn. Do toho by se dalo vozit obilí z farmy, z něho mouka do pekáren a z nich pečivo do supermarketů místo cementu.
Mám tu pár dalších postřehů.
Když se mi ve hře po aktualizaci něco na první pohled nelíbí, tak počkám nějakou dobu a občas příjdu na to, že je to vlastně dobrá věc. Teď se mi toho zase trochu nasbíralo:
V poslední době se hra někdy zresetuje do Windows, když chci zbourat kousek silnice, která se sama postavila u města.
Před obchodem, ke kterému vede příjezdová cesta se objeví závora (obr.) ???
Ve hře je 8 Betonáren a Vápencových dolů a jenom 4 Cementárny, které nestačí vyrobit dost cementu a některé Betonárny musí stát. Zkoušel jsem to na dvou mapách a bylo to stejné. Navíc Supermarkety berou cement a mění ho na Tokeny, které se dají vydělat asi deseti jinými způsoby. Betonové Tokeny se dají vydělat jenom v Betonárně. Takže mi tenhle způsob připadá trochu podivný.
Přemýšlel jsem o nějakém prvku, který by oživil krajinu a napadl mě větrný mlýn. Do toho by se dalo vozit obilí z farmy, z něho mouka do pekáren a z nich pečivo do supermarketů místo cementu.
- Pro přístup k nahraným souborům se musíte přihlásit.