Pád hry
Citát ze zdroje Krtek dne 13.3.2021, 22:23Cca posledních 14 dní, takže asi od velké aktualizace mě padá hra. Vypozoroval jsem, že k pádu dojde při nedostatku žetonů v mém případě uhelných. Hra zamrzne a nelze ji ovládat mimo pohybu kurzorem. Taktéž nelze ukončit přes správce úloh (vrátí se opět na celou plochu), lze tedy pouze vynutit restart. Zkusil jsem hrát ze starší uložené hry a po dosažení nedostatku žetonů opět hra zamrzla. Před tímto problémem se dopravní prostředky při nedostatku žetonů, kterých se to týkalo zpomalily.
Cca posledních 14 dní, takže asi od velké aktualizace mě padá hra. Vypozoroval jsem, že k pádu dojde při nedostatku žetonů v mém případě uhelných. Hra zamrzne a nelze ji ovládat mimo pohybu kurzorem. Taktéž nelze ukončit přes správce úloh (vrátí se opět na celou plochu), lze tedy pouze vynutit restart. Zkusil jsem hrát ze starší uložené hry a po dosažení nedostatku žetonů opět hra zamrzla. Před tímto problémem se dopravní prostředky při nedostatku žetonů, kterých se to týkalo zpomalily.
Citát ze zdroje admin dne 14.3.2021, 11:06Ahoj, můžeš prosím doložit save ze hry? Ideálně před tím, než hra zamrzne. Díky 🙂
Ahoj, můžeš prosím doložit save ze hry? Ideálně před tím, než hra zamrzne. Díky 🙂