Nejde aktualizace
Citát ze zdroje admin dne 21.12.2017, 13:26Ahoj, jakože se ti neprojevuje ve hře nebo o tom nemáš ani záznam ve Steamu, že by se hra aktualizovala?
Ahoj, jakože se ti neprojevuje ve hře nebo o tom nemáš ani záznam ve Steamu, že by se hra aktualizovala?
Citát ze zdroje vcacky72 dne 21.12.2017, 13:33Okomentováno od admin v 21.12.2017, 13:26Ahoj, jakože se ti neprojevuje ve hře nebo o tom nemáš ani záznam ve Steamu, že by se hra aktualizovala?
Ani náznak ve Steamu a nic ve hře. Kde by to tam mělo být? Prohledal jsem tam všechno, ale nikde jsem žádnou aktualizaci nenašel.
Okomentováno od admin v 21.12.2017, 13:26Ahoj, jakože se ti neprojevuje ve hře nebo o tom nemáš ani záznam ve Steamu, že by se hra aktualizovala?
Ani náznak ve Steamu a nic ve hře. Kde by to tam mělo být? Prohledal jsem tam všechno, ale nikde jsem žádnou aktualizaci nenašel.
Citát ze zdroje Krtek dne 21.12.2017, 13:59Ahoj. Pokud to máš stejně jako já, tak po otevření hry ve Steamu ti vyskočí okno, kde máš nastavenou grafiku a v pravém dolním rohu je označeno 3.éra. Což do aktualizace nebylo.
Ahoj. Pokud to máš stejně jako já, tak po otevření hry ve Steamu ti vyskočí okno, kde máš nastavenou grafiku a v pravém dolním rohu je označeno 3.éra. Což do aktualizace nebylo.
Citát ze zdroje Krtek dne 21.12.2017, 14:17Já se k nim ještě nedostal (hraji novou mapu), ale dle informací, pokud hraješ starou tak musíš stejně přes Tokeny otevřít. Ještě zkus pročíst facebook Mashinek nebo diskuzi na Steamu, zda nemá někdo podobnou chybu. Jinak při otevření Steamu se mě normálně nahrávali aktualizace v řádku, kde je záložka Mashinky před spuštěním.
Já se k nim ještě nedostal (hraji novou mapu), ale dle informací, pokud hraješ starou tak musíš stejně přes Tokeny otevřít. Ještě zkus pročíst facebook Mashinek nebo diskuzi na Steamu, zda nemá někdo podobnou chybu. Jinak při otevření Steamu se mě normálně nahrávali aktualizace v řádku, kde je záložka Mashinky před spuštěním.