Nefungující roční období?
Citát ze zdroje admin dne 30.10.2019, 21:54Uživatel Petrmuller70 se ptal: Zdravim,chtel bych se optat proc se me nezobrazuje ve hre zima.Aktualizace probehla tim ze mam nove masiny.Nevim proc.Dik za radu
@petrmuller70
Uživatel Petrmuller70 se ptal: Zdravim,chtel bych se optat proc se me nezobrazuje ve hre zima.Aktualizace probehla tim ze mam nove masiny.Nevim proc.Dik za radu
Citát ze zdroje admin dne 30.10.2019, 22:04Tak přináším čerstvou informaci přímo od vývojáře:
Jak tvoje mapa vypadá, není náhodou jen placka bez kopce? Což by právě toto chování mohlo způsobit. Zkus vytvořit někde na mapě kopec a sledovat, jestli se tam náhodou nevytvoří sníh.
Případně vytvořit novou custom mapu kde "na 512_island je třeba sníh hodně na kopcích vždy, i v létě"
Dej vědět 🙂
Tak přináším čerstvou informaci přímo od vývojáře:
Jak tvoje mapa vypadá, není náhodou jen placka bez kopce? Což by právě toto chování mohlo způsobit. Zkus vytvořit někde na mapě kopec a sledovat, jestli se tam náhodou nevytvoří sníh.
Případně vytvořit novou custom mapu kde "na 512_island je třeba sníh hodně na kopcích vždy, i v létě"
Dej vědět 🙂
Citát ze zdroje Krtek dne 3.11.2019, 12:16Taky jsem si říkal, že to bude kopcovitostí mapy, případně typem mapy, přeci jen je více druhů. Ale z textu jsem pochopil, že sníh do aktualizace měl.
Taky jsem si říkal, že to bude kopcovitostí mapy, případně typem mapy, přeci jen je více druhů. Ale z textu jsem pochopil, že sníh do aktualizace měl.