Klonování nedostupných vlaků
Citát ze zdroje kojot dne 18.10.2018, 16:33Ahoj,
I po opravě mi stále nejde klonování nedostupných vlaků. Začal jsem novou hru a tam mi to taky nejde. V nabídce vlaků zůstala pouze mašinka Eliška a potom ta velká mašina na uhlí ta se ukáže až se rozšíří depo. To je dobře , ale ostatní parní mašinky jsou fuč a jsou tam už jen na naftu. Nevíte jak tam dát opět ty parní mašinky? Kojot
Ahoj,
I po opravě mi stále nejde klonování nedostupných vlaků. Začal jsem novou hru a tam mi to taky nejde. V nabídce vlaků zůstala pouze mašinka Eliška a potom ta velká mašina na uhlí ta se ukáže až se rozšíří depo. To je dobře , ale ostatní parní mašinky jsou fuč a jsou tam už jen na naftu. Nevíte jak tam dát opět ty parní mašinky? Kojot
Citát ze zdroje Krtek dne 20.10.2018, 5:37To, že většina parních lokomotiv chybí bude záměr. Přeci jen se hráč třetí a čtvrtou érou posune dále. Pokud by hráč neměl potřebné žetony nemusí zoufat, například lokomotiva 074 Bangle jezdí na peníze jako staré páry v první a druhé éře.
To, že většina parních lokomotiv chybí bude záměr. Přeci jen se hráč třetí a čtvrtou érou posune dále. Pokud by hráč neměl potřebné žetony nemusí zoufat, například lokomotiva 074 Bangle jezdí na peníze jako staré páry v první a druhé éře.