Chybí pošta v mapách
Citát ze zdroje Lotran dne 10.9.2018, 11:06V žádném případě tohle není kritika, jen upozornění . Naopak, hra se mi moc líbí, Honzo je to super práce. Ve dvou mapách se mi stalo, že se neobjevila ani jedna pošta u měst, tak že nemůžu splnit úkol doručit poštu. Není to velký problém, ale snad to půjde vyřešit. U ostatních map se mi pošta normálně objeví. Oba soubory jsem umístil do úschovny, odkaz je níže. Hodně zdaru v další práci na Mashinkách.
V žádném případě tohle není kritika, jen upozornění . Naopak, hra se mi moc líbí, Honzo je to super práce. Ve dvou mapách se mi stalo, že se neobjevila ani jedna pošta u měst, tak že nemůžu splnit úkol doručit poštu. Není to velký problém, ale snad to půjde vyřešit. U ostatních map se mi pošta normálně objeví. Oba soubory jsem umístil do úschovny, odkaz je níže. Hodně zdaru v další práci na Mashinkách.
Citát ze zdroje admin dne 13.9.2018, 15:44Ahoj,
díky za tvůj report, pošta je prý sám o sobě takový oříšek. Vývojáři o něm vědí a snaží se řešit. Aktuálně je však větší priorita samotná 4.epocha, takže snad chápeme, že tento bug bude odsunut až následně.
🙂
Ahoj,
díky za tvůj report, pošta je prý sám o sobě takový oříšek. Vývojáři o něm vědí a snaží se řešit. Aktuálně je však větší priorita samotná 4.epocha, takže snad chápeme, že tento bug bude odsunut až následně.
🙂