Mashinky.cz

Fórum

Navigace fóra - nacházíte se zde:FórumBugy: Nahlášení buguČerný screen
Please or Registrovat to create posts and topics.

Černý screen

Ahoj Nádražáci,

dostal jsem od manželnky k Vánocům Mashinky, jež jsem si přál.

Nainstaloval jsem je na svém starém počítači, kde jsem si myslel, že by měly fungovat a mám zde takový problém.

Hru normálně spustím, vše funguje, ale když vygeneruju mapu, tak vidím pouze černý screen a v něm názvy měst, jednotlivých strojírenství, těžeb atd.

Vše ostatní funguje normálně a po mapě se lze i pohybovat, ale vůbec nevidím grafiku mapy a to v ani v budovatelském, ani v hracím módu.

Zkoušel jsem všechny možné kombinace nastavení grafiky, i poslední aktualizace ovladačů, ale je to stále stejné.

Moje sestava PC je: Fujisu-Siemens  Celsius M460

Core 2 Quad (4 fyzická jádra) 2,66 GHz

6 GB RAM (DDR2)

SSD 250 GB

Grafická karta: Nvidia QUADRO FX1500 (256 MB PCIe 2.0 x16)

WIN 10 64 bit

Mám podezření buď na Grafickou kartu (jedná se o CAD kartu vhodnou na vektorovou grafiku),

nebo nějaký WIN10 bug.

Ještě mne napadlo, že bych třeba aktualizoval BIOS?

Co myslíte?

Máte někdo podobný problém?

Díky za každou radu.

Vítej na fóru a stránkách o hře Mashinky,

tvůj příspěvek jsem sdílel člověku, který na hře spolupracuje, tak uvidíme jestli náhodou neodhalí problém v konfiguraci PC.

Můj osobní názor je, že to neutáhne grafika.

Každopádně jakmile budu vědět více, tak se ozvu nebo se ozve někdo znalejší 🙂

Zdravím,

díky za info o problému a omlouvám se za takové komplikace, v tomhle případě to na 99% neutáhne GPU.

Výkon FX1500 je kolem 15 GFlops, na hru je minimum tak kolem 700 GFlops. Ani pamět karty 256 MB bohužel nestačí (ideálně je potřeba tak 2 GB, alespoň ale 1GB). Zbytek sestavy by měl dostačovat.

Snad to pomůže,

hezký den,

Jan Zelený

Ahoj Všem,

Díky za odpovědi.

Už koukám po nové grafické kartě.

Na Mashinky jsem tak natěšený, že bych kvůli tomu pořídil i nový comp :-D, ale samozřejmě jak to tak bývá, je hluboko do kapsy.

Vašek.