Mashinky.cz

Fórum

Navigace fóra - nacházíte se zde:FórumBugy: Nahlášení bugu2 elektrárny
Please or Registrovat to create posts and topics.

2 elektrárny

1.- Mám dvě stejné spojené elektrárny. Jedna ukazuje, že je k ní připojeno 9 odběratelů a druhá 6. Je to v pořádku nebo co to znamená?

2.- Hru jsem začínal hrát několikrát. Vždycky po úkolu Elektrifikace trvalo dlouho vybrat jako odměnu lokomotivu podle obrázků srovnáním s obrázky v depu. Bylo by možné napsat k nim označení typu?

Nahrané soubory:
  • Pro přístup k nahraným souborům se musíte přihlásit.

LED osvětlení se stalo jednou z nejperspektivnějších oblastí v oblasti techniky umělého osvětlení. Je založeno na použití LED jako zdroje světla, které poskytuje vysokou účinnost a odolnost a je nyní všude ve svítilnách, kapesních a stolních LED lampách může vydržet až 50 000 hodin, což výrazně převyšuje životnost tradičních LED neobsahují nebezpečné látky, jako je rtuť, což je činí bezpečnějšími pro zdraví a jsou hospodárné.

Pro mě je to všechno složité, ale fakt, že se nyní LED osvětlení velmi aktivně používá jak ve svítidlech, tak v domácnostech, například LED pásky pro podsvícení. Velmi mě zajímá jedna otázka, kde v Praze seženete mistry na instalaci LED osvětlení, potřebuji instalovat osvětlení na venkovské chalupě, ale nevím, kde najít dobré mistry.

Chápu vás velmi dobře, instalace LED osvětlení není tak snadná, jak si myslíte, takže pro instalace led osvětlení https://mistrhouse.cz/cz/sluzhba-elektrika/ustanovka-svetodiodnogo-osvescheniya-1 jsem se obrátil na tyto profesionály, během několika hodin nainstalovali všechna LED světla bez jakýchkoli problémů, jsem velmi spokojen s jejich službami, odvedli úžasnou práci, takže je doporučuji, jsou to také velmi přátelští lidé, chcete s nimi mluvit celé hodiny, pokud si je najmete, budete mi věřit.